2015. augusztus 29., szombat

Jennifer L. Armentrout: Obsession

0

Szerző: Jennifer L. Armentrout
Kiadó: Entangled
Kiadás éve: 2013
Oldalszám: 370
Besorolás: erotikus, fantasy, sci-fi, new adult
Sorozat: -
Fordító: -
ISBN: 9781622661602

Fülszöveg: He’s arrogant, domineering, and… To. Die. For. 
Hunter is a ruthless killer. And the Department of Defense has him firmly in their grasp, which usually doesn’t chafe too badly because he gets to kill bad guys. Most of the time he enjoys his job. That is, until he’s saddled with something he’s never had to do before: protect a human from his mortal enemy. 
Serena Cross didn’t believe her best friend when she claimed to have seen the son of a powerful senator turn into something…unnatural. Who would? But then she witnesses her friend’s murder at the hands of what can only be an alien, thrusting her into a world that will kill to protect their secret. 
Hunter stirs Serena’s temper and her lust despite their differences. Soon he’s doing the unthinkable—breaking the rules he’s lived by, going against the government to keep Serena safe. But are the aliens and the government the biggest threats to Serena’s life…or is it Hunter?


* * *


Imádom Jennifer könyveit és tudni kell rólam, hogy én egy fanatikus Daemon rajongó vagyok, ahogy a lány barátaim is, nagyjából. A baj ezzel csak az, hogy Jen könyvei nem nagyon jelentek meg még magyarországon, (kivéve a Luxen sorozatot) ami engem nagy csalódással tölt el. Na mindegy remélem, hogy a közeljövőben, azért ez változni fog. A könyv akció dús volt, viszont szerintem ha megjelenik itthon akkor nem hiszem, hogy a Vörös Pöttyös Könyvek közé fog tartozni, mivel a szexet itt elég hmm... részletesen leírja a mi Jennifer-ünk. :D 
Na szóval a történet egy lányról szól Serena Cross-ról akinek a legjobb barátnőjét Mel-t meggyilkolták éppen azután, hogy Serenának elmondta, hogy hallotta ahogy a szenátor fiai veszekednek egymással, majd átváltoztak luxen-ekké. Azután Mel-t megölték a parkolóban legjobb barátnője szeme láttára, ezért a minisztérium Hunter-t, egy arumot állít rá az ügyre, hogy megvédje a lányt, mivel a luxenek meg akarják ölni őt azért, túl sokat tud. Hunter a tökéletes álompasi: kék szem, fekete haj, szexi mosoly és csodálatos test. Azonban, mint kiderül, nem egy jó választás egy embert és egy arum-ot egy légtérbe rakni...

Hunter-t már az Origin-ban szimpatikusnak találtam, de most, hogy elolvastam a könyvet azt hiszem jogosan mondom, hogy Daemon-nek vigyáznia kell magára, mert ha nem akkor csúnya dolgok fognak itt történni. :D Hunter a tipikus Jen féle arrogáns, bunkó, de egyben szexisen rossz fiú idegen, akit mindenki az első perctől kezdve imádni fog. Tökéletes Daemon hasonmás a beszólásaival, ezért sem tudok köztük dönteni, mert szinte mindkettő annyira tökéletesen tökéletes, hogy... Na jó elég a nyálcsorgatásból jöjjön végre Serena is. A női szereplők között szerintem Serena az egyetlen, (na jó még Katy is) aki nem nyivákol egyfolytában. Egy nagyon erős személyiségű karakter, akinek vannak saját döntései és nem a főszereplő férfira hagyja, hogy ő döntsön helyette mindenben. Nagyon megszerettem szerintem a top5 kedvenc női karakterem között biztosan bent van!  Ja igen és a védjegye amin szétröhögtem az agyam az egész történet során az az volt, hogy imád tárgyakat dobálni, legfőképpen Hunter-re, aki meg általában ezután káromkodik egy szép cifrát. Az ilyen jeleneteket imádtam és azt is, hogy Serena nem lehajtott fejjel bocsánatért könyörgött ilyenkor, hanem jól vissza szólt és nem hagyta magát. A női karakterek tanulhatnának tőle. És igen most újabb Hunter jellegű mondatok következnek előre is bocsi, de tényleg annyira édes volt, hogy arra már nem tudok szavakat találni, de tényleg!!!

 Az egész könyvben az ellen küzdött, hogy ne szeressen bele Serena-ba, de ez szerencsére nem sikerült neki. Fokozatosan megkedvelte a lányt és tagadni sem tudta volna, szerintem rájött, hogy a lány az ő végzete és semmi esetre sem szabad elengednie. És ő mondta ki először az "sz" betűs szót, tehát már csak, ezért is imádni kell!  Az én szerencsémre feltűnt Luc is, a kis maffia vezér akit, nagyon kedvelek szerintem kijárna neki egy saját könyv. Na, majd még tárgyalok Jen-nel... :D Szóval én őszintén csak ajánlani tudom mindenkinek, mert most, hogy én ezt elolvastam és azon kívül, hogy új álompasit avattam, jó volt végre egy arum szemszögéből is látni a dolgokat és igazából én most ebből konkrétan azt szűrtem le, hogy a háború a luxenek és az arumok között, azért robbant ki, mert mindketten seggfejek voltak. Ámen.Borító: "I am sexy and i know it"... :D
Történet: Imádtam, remélem itthon is kiadják! <3
Kedvenc szereplő: Hunter, Serena és Luc
Kedvenc jelenet: Hunter és Serena veszekedései
Negatívum: -

* * *

Idézetek a könyvből:


"Do you sleep? I’ve never seen you sleep.” 
“Yes. Sleeping is my third favorite thing.” 
“What are the first two?” 
Opening the door, he cast a look over his shoulder. “My second favorite thing to do is eat and I think you can guess what my first favorite thing is."

"Hunter’s grin tipped higher. “You have a feisty little attitude, don’t you?” 
“You’re about to get a feisty little foot up your ass,” I spat back. 
Tipping his head back, Hunter did the most mysterious thing. He laughed. At me."

"And how old are you? Nineteen?” 
Offended, I leaned back on the stool. “I’m twentythree, but I’ll try to take that as a compliment.” 
“Hmm…” He put the glasses back and picked up two wine flutes. 
My eyes narrowed. “You know how old I am.” 
“Yes.” Hunter swiped a wine bottle out of its rack. 
Staring at the back of his broad shoulders, I pictured a spider monkey landing on him and biting his neck, total vampire style. Actually, maybe zombie style. That would do more damage."

"I was fighting for Serena. She meant everything to me." 

"Get off me now!” 
“Or what?” He tilted his head down so that his mouth was inches from mine. “You going to pick up a picture frame next and wing it at my head?” 
“Maybe,” I snapped back."

"Humans usually only displayed one color at a time. Luxen were like fucking happy, happy rainbows."

Vélemények:

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése