2015. szeptember 4., péntek

Luxen Extra Daemon And Kat Go Halloween Costume Shopping

0

Szép estét! Mint láthatjátok, ma ilyen poszt rohamaim vannak. Eddig volt egy nyereményjáték, egy interjú és most pedig egy kis "extrát" hoztam nektek. Ilyenkor ez annyit takar, hogy valamilyen könyvből az író írt egy olyan jelenetet vagy részt, ami nincs benne az adott könyvben vagy kivágták. Általában ezek csak angolul vannak meg, és éppen ezért kértem én is segítséget a szöveg lefordításában a Paint the Silence blog írójától @Pandalánytól! ;) Még egyszer nagyon köszi, hogy lefordítottad nekem! Egyébként ez az extra Jennifer L. Armentrout: Luxen sorozatához kapcsolódik és a mi imádott Daemon-ünk is szerepel benne! :D Az angol verzió ITT található, ha valaki inkább ezt szeretné elolvasni! Jó szórakozást kívánok, és ha szeretnétek még ilyen extrákat akkor lent komiban írjátok meg, hogy milyen könyvből és írótól kéritek, további szép estét! :)

* * *
„Én ezt nem veszem fel.”
Daemon különleges zöld szemei, a harmatcseppel borított fű színe, figyelmemet a rosszkedvemről a kezében tartott piros és fekete mintás ruhára terelte. „Mi a baj ezzel?”
Vajon tényleg szükséges, hogy lebetűzzem neki?Igen. „Ez a ruha alig elegendő, hogy a hasamat eltakarja, szabadon hagyva a testem többi részét.”
„Nem látom mi a problémád ezzel.”
Összefontam a kezeimet és mereven néztem rá.
„Mi az?” A szája sarka felfelé görbült, amikor felemelte a másik kezét.
Két fekete fül volt rögzítve egy strasszos fejpánthoz. „Még hozzájönnek a fülek és egy aranyos farok. Egy macskajelmez tökéletes az én Cicámnak.”
Megráztam a fejem, és visszafordultam a Halloweeni jelmezek fogasához és elkezdtem hanyagul a szexi állatjelmezek között válogatni. „Nem veszek fel semmit, aminek farka van.”
Egyik kezével körbevette a derekamat és lehelete melegét éreztem a nyakam körül. „Szerintem tökéletes viselet lenne.”
Az arcomat felé fordítva, beszívtam leheletét, amikor ajkai a nyakamat érintették. „Tehát benne lennél, hogy valami olyat viseljek, amiben a fenekem és a melleim kinn vannak és azt mondják mindenkinek, hogy 'Hello,szeretnél egy csésze teát'?”
Daemon megmerevedett.
Visszabillentettem a fejem, találkozott a tekintetünk. Szemei összeszűkültek, és vigyorgott. „Nem hiszem. Menjünk tovább.”
Egy teljes másodpercig csendben volt. Világrekord volt ez épp akkor. „Mi lenne, ha csak a fülbevalót vennéd meg és viselnéd miattam? Később.
Megöleltük egymást, oldalra fordítottam a fejem.”Csak a füleket?”
A vigyor az arcán most félig kihívó volt és félig piszkos (itt nem tudom,hogy pontosan mire fordítható az angol kifejezés) . „Igen. Csak a füleket. Abszolút semmi mást. Oké. Talán magassarkút, mer’ az szexi lenne. Ez lehetne a mi kis saját titkunk vagy mulatságunk. És megígérem neked, hogy lesz egy nagy meglepetésem.”
A szám tátva maradt. Mivel megállt mögötte az idősebb hölgy, aki a egy apácaruhát hozott. Rosszkedvűen levegőt vett és azt motyogta, hogy „Rendben!”
Daemon a válla felett rápillantott és vállat vont. „Vagy nem.”
Az arcom lángolt, csettintettem egyet a sziklaszilárd mellkasán. „Nem tudlak elengedni sehová.”
Halk kuncogásától remegés futott végig a gerincemen és lehajolt, megcsókolta az arcomat.
Gyorsan megkerültem az állványt, mielőtt teljes érzelmi zűrzavarba kerültem volna vagy kiborulok mindenki és a kis Jézus jelmez előtt.
Megláttam egy lila puha kalapot és egy bolyhos sálat, lerántottam a fogasról, és körbetekertem magamon.
„Milyen lenne ez neked?”
Daemon felvonta a szemöldökét. „Egy strici jelmez?Komolyan?”
Kuncogtam, hátramentem az állvány mögé és felvettem egy másik darabot. „Mi a helyzet ezzel?”
„Lelkészi jelmez?”
„Nos, nagyon erkölcsös vagy.”
„Ha.Ha.” Daemon kivette a jelmezt a kezemből, és visszatette. „Nem hinném, hogy van még valami – woah, nézd meg ezt.”
„Mit?” Megfordultam, követtem a tekintetét. A polc tetején volt egy maszk két hússzínű műanyag füllel, az egyik oldalon egy barna, a másikon egy fehér volt hozzácsatolva.
Megmondtam, hogy nem viselek füleket és farkat, de ez…oh, nem, ez olyan más. „Oh, édes földönkívül baba, ez az, aminek gondolom?”
Daemon körülölelt és felnyúlt, hogy levegye a ruhát. A fekete póló alatti hátizmai megfeszültek, majdnem elvonva a figyelmemet arról, amit a kezlben tartott. Felugrottam, összecsaptam a kezeimet, mint egy fóka a jégen. Megpróbált nem nevetni. „Igen, szerintem ez az. Vagy neked pisilned kell. Az egyik vagy a másik.”
Figyelmen kívül hagytam ezt, a szemeim az édes fehér ruhára koncentráltak barna karokkal és egy barna szőrméből készült gyűrűvel a peremén. Illett a fehér zoknihoz barna szegéllyel.
„A hivatalos Gizmo kosztüm”, mondta Daemon, felolvasta a címkét.Megköszörülte a torkát.
„Elnézést, a hivatalos szexi Gizmo kosztüm. Nos, ez egy kicsit zavaró. Gizmo mióta szexi?”
„Nekem ez kell”. Mondtam, ujjaimmal megragadtam. „Kérem.”
Átadta, és én a mellkasomhoz szorítottam. Megrohamoztam a kasszát és ekko vettem észre a zöld füleket, mint egy hüllőé, lesett ki a Gizo jelmez mögül.
A szemeim majd kiestek, nekimentem Daemonnak, megragadtam a jelmezt. Körülnéztem, és Spiket, a gonosz manó jelmezét odatoltam Daemonnak „Ezt meg kell venned. Mi lehetnénk Gizmo és Spike. Kedveled Spiket, emlékszel?Azt mondtad, hogy ő egy s*ggfej (badass)."
„Az is.” Daemon összeráncolta a szemöldökét. „De ez úgy néz ki, mint egy pizsama.”
„De van fejdísze. Nyert.”
„Látom.” Daemon megrázta a fejét, sóhajtott. „Nem hiszem el, hogy fontolóra veszem.”
Megfontolni azt jelenti, hogy meg fogja tenni ezt, habár egy csomó panaszkodással és duzzogással, de ő meg fogja tenni, mert ő Daemon.
Megteszi értem.
Felnyújtózkodtam, megcsókoltam a szája egy kicsit a száját. „Köszönöm.”
A zöld árnyalata felvillant szemében, amikor a fejét lejjebb hajtotta, a homlokát az enyémhez nyomta. Miközben beszélt, a szája gyengéden az enyémhez ért. „Ezért tartozol nekem.”
„Igazad van”. Vigyorogtam és hátrébb léptem. Megfordultam, és felvettem a szőrös fekete füleket és arcot. „Megvesszük a cicafüleket is.”
Daemon ajkai szétnyíltak. „Ez minden?”
„Ez minden.”
*Külön köszönet Dorisnak, aki megtalálta a tökéletes jelmezt Daemon és Kat számára.*

forrás: Angelika blogja


Vélemények:

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése