2015. október 31., szombat

Huntley Fitzpatrick: Életem a szomszédban (Cover Reveal #1)

0

Sziasztok! Tudom javában zajlik a Halloween Hét/Projekt, sőt hamarosan nyertest is hirdetünk, de addig is, ma egy Cover Reveal-al vagyis egy borítóleleplezéssel szeretnék nektek kedveskedni!

* * *

Örömhír: A Könyvmolyképző Kiadó végre megtalálta az Életem a szomszédban tökéletes borítóját, így érkezhet a könyv is a ti polcotokra! És, hogy mi vár a borítón belül? Egy romantikus young adult történet Huntley Fitzpatrick tollából, amelyben két szögesen ellentétes világból származó fiatal rájön, talán mégsem különböznek annyira, mint gondolták.
                                                   
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó Kft.

Kötéstípus: kartonált

Oldalszám: 416

Eredeti cím: My Life Next Door

Fordító: Dobó Zsuzsanna

Ár: 2999 Ft

Kategória: ifjúsági, romantikus

Megrendelési link: ITT

Moly: ITT
                                                            Személy szerint nekem ez tényleg a nap örömhíre volt, mivel az Életem a szomszédban nálam a nagyon nagyon várt könyvek listájának élén volt. Az angol borító volt az igazából amibe beleszerettem, aztán elolvastam a fülszöveget és akkor vált véglegessé, hogy ezt a könyvet el kell nekem olvasnom. Már éppen azon agyaltam, hogy honnan is rendeljem meg, amikor megtudtam, hogy a Könyvmolyképző még most ősszel ki is fogja adni, ami miatt örömömben ugráltam egy kicsit persze csak képzeletben! :D Mindegy is lényeg a lényeg, már nagyon vártam, hogy milyen borítóval fognak előrukkolni, de nagyon drukkoltam, hátha megtartják az angol borítót, mivel szerintem eszméletlen jól néz ki még párszor elmondom majd ezt... Végül is nem teljesült be a kérésem, de szerintem még így is egy nagyon szép borítóval jelentetik meg, és biztos, hogy én az elsők között leszek akik megveszik. 
Amúgy is nagyon szeretem az ilyen "szomszéd srácos" könyveket, nagy kedvencem ebben a témában a Lola és a szomszéd srác, valamint a The Boy Who Snekas in my Bedroom Window.
Nagyon várom már a könyvet, remélem nem fog csalódást okozni! EXKLUZÍV RÉSZLET A KÖNYVBŐL:
A sok várakozás után megérdemeljük! ;)

„Mint általában, a legtöbb lámpa ég Garrettéknél. Azok is, amik a kocsi beállót világítják meg, ahol Alice, pár alulöltözött barátja, és néhány Garrett fiú kosaraznak. Lehet, hogy van köztük néhány szerelmespár is. Nehéz megmondani, olyan sokat ugrálnak össze-vissza, a zene pedig bömböl az iPod hangszóróiból a ház előtti lépcsőkről.
Nem vagyok egy nagy kosaras, de jó mókának tűnik. Belesek a nappali ablakán, ahol a szülőket látom. Mrs. Garrett Mr. Garrett székének a háttámlájára hajol és átkarolja, miközben lenéz rá, ahogy valamit mutogat egy magazinban. Látom, hogy a villany még mindig ég a hálószobájukban, ahol a kisbaba alszik annak ellenére, hogy ilyen későn van. Talán Patsy fél a sötétben.
Ekkor hirtelen egy hangot hallok a közvetlen közelemben. Pont alólam.
– Hali!
Úgy meglepődök, hogy majdnem elveszítem az egyensúlyomat. Érzem, ahogy egy erős kéz megfogja a bokámat, és zizegő hangot hallok, ahogy valaki, egy srác, felmászik a lugason a tetőre, az én saját titkos helyemre.
– Hali – ismétli meg, miközben leül mellém, mintha már jól ismerne. – Kell valaki, aki megment?”

Az írónőről:
Huntley Fitzpatrick Connecticut partjain nőtt fel igazi álmodozóként. Vérbeli könyvmoly családba született, ahol mindenki állandóan könyvekbe temetkezett. Tinédzser korában kimerítően alapos jegyzeteket írt az életéről, amivel a frászt hozta a pasijaira, de írói karrierjében nagyon is hasznosnak bizonyult. Debütáló regénye az Életem a szomszédban 2012-ben jelent meg. Most már hat gyermeke szolgál neki hallgatóznivalóval  és látja el alapanyaggal a műveihez.

Vélemények:

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése