2015. december 31., csütörtök

Év végi összesítő bejegyzés - 2015...

4

Bevezetés:  Hát nem is tudom hol kezdjem... Kezdem ott, hogy köszönetet mondok nektek - az olvasóimnak - akik végig követtek engem, és a blogot ebben az évben és buzdítottak, beszéltek velem, küldték a sok pozitív és támogató energiákat. Hálás vagyok mindazért amit azért tettetek, hogy ez a közösség itt létrejöjjön, mert valljuk be. Én megépítettem az alapokat, de ti voltatok azok akik segítettek felépíteni a várat - és milyen csodálatos vár lett belőle! :) Szóval igen... Köszönök nektek mindent, és remélem, hogy a következő és az utána lévő években is itt lesztek mellettem és segítetek nekem, hogy még nagyobbra nőhessen ez a kis közösség, valamint ha bármiben tudok nektek én segíteni, vagy csak egy váll kell amin kisírhatjátok, elpanaszolhatjátok a gondjaitokat én itt vagyok, tessék engem keresni, amiben tudok segítek.Mik történtek velem:  Először is, csatlakoztam két új közösségbe aminek tényleg nagyon örülök, és nagyon hálás vagyok, mivel mindkét hely tele van könyvszerető emberekkel, akiknek az a célja, hogy megszerettessék az emberekkel a könyvek/olvasás világát. Projekteket, tageket, közös programokat szervezünk írókkal, olvasókkal, hiszen fontosnak tartjuk, hogy minél jobban meg tudjunk ismerni titeket. Ez lenne a Prológus, és a Kis Könyves Bloggerek közössége, aminek az első "hivatalos" projektjét a "Köd előttem, köd utánam"-ot nagyon élveztem, és úgy láttuk, hogy nektek is eléggé tetszett, aminek nagyon örülünk. A Prológussal kicsit komolyabb terveink vannak, amit most még nem mondhatok el nektek, de már kezdünk kicsit képben lenni azzal, hogy most akkor mit is akarunk, meg mit hogyan kell, mi a legjobb nektek és nekünk, szóval igen... Lassan, de belejövünk a szerepünkbe. :) És hát a legjobb dolog ami ebben az évben történt velem az, hogy rávettem magam, hogy végre elindítsam ezt a blogot. Számomra elég hihetetlennek hangzik ez, mivel mintha ezer éve lett volna, hogy elindultunk pedig csak 5 hónapja volt, de ez alatt az 5 hónap alatt olyan sok minden történt amire büszke lehetek, amikre mi büszkék lehetünk.


Összes bejegyzés száma: 55 - amivel én teljesen meg vagyok elégedve! 5 hónapja kezdtem el a blogot, szóval ez nekem teljesen arányosnak tűnik főleg, hogy a suli és a mindennapi elfoglaltságok mellett, próbáltam mindig úgy kalkulálni, hogy egy héten legalább 2 bejegyzés felkerüljön, ha nem több. Emellett próbáltam változatos témákban írni, hogy ne unjátok meg pár hét alatt, szóval voltak book tagek, értékelések, interjúk, extrák, cover revealok.... És remélhetőleg ezek bővülni fognak a 2016-os évben, ha minden  terv szerint megy.

Leglátogatottabb bejegyzés száma: 742

Követők száma: 198

Facebook lájkok száma: 732

Értékelések száma: 20

Book Tag-ek száma: 7

Cover Revealok száma: 7

Extrák száma: 18

Interjúk száma: 2

Cikkek száma: 1


Könyvek: Nagyon sok jó könyvet olvastam ebben az évben, és annak meg még inkább örülök, hogy angolul is elkezdtem olvasni, mert egyszerűen szerintem sokkal jobban vissza tudja a hangulatot adni egy könyv, ha eredeti nyelven olvasod! ;)

Elolvasott könyvek száma: 117 - habár például Becca közelébe nem érek az ő "több mint 400" elolvasásával, én akkor is büszke voltam magamra, amikor megkaptam a "több mint 100 könyv elolvasásáért" járó plecsnit molyon.

Félbehagyott könyvek száma: 13

Összes oldal száma:  ~38820


Tervek:  Jelentkeztem a 2016-os várólista csökkentésre, és a 2016-os Könyvmoly Párbaj-ra is, valamint a 2016-os Reading Challeng-el is meg fogok próbálkozni ebben az évben. Folytatni fogom amit ebben az évben már elkezdtem, vagyis a cikk írást aminek már van egy külön fül is a blogban, az újonnan bevezetett rovatot a "Pénteki (könyves) agymenést" aminek elég nagy sikere volt, mivel több mint 200-an olvastátok el. Jönnek majd, (ha végre ráveszem magam) a sorozat illetve film ajánlók, plusz írogatom tovább az értékeléseimet a könyvekről, és pár book taget is becsúsztatok majd a menübe. Egy újítást szeretnék még majd megvalósítani, még pedig azt, amit Becca blogján láttam, hogy más írni vágyó embereknek "engedi", hogy ajánlókat/értékeléseket írjanak szintén könyvekről. Azért is lenne ezt jó megcsinálni, mivel tudom mennyi nagyon jó kis írópalánta van itt és ott is, csak vannak akik túl félénkek, vagy más okok miatt nem mernek írni ki a nagy világba, mert ha már egy valakinek nem tetszik akkor az képes úgy lehúzni adott esetben egy könyvet, hogy azt senki sem fogja többet olvasni, mert annak az egy valakinek nem tetszett. Ez idegesítő és szánalmas az én szememben, ha valakinek nem teszik akkor azt vagy kulturáltan mondja el, vagy inkább fogja be a száját, mert attól még másnak tetszhet. Szóval igen, ez még tervezés alatt van, Beccát meg kell kérdeznem, hogy egyáltalán lesz e olyan kedves, hogy "kölcsönadja" az ötletét. :D Erről majd még bővebben beszélek nektek, ha szeretnétek, illetve, ha van valaki aki már most úgy érzi, hogy lenne kedve ehhez, akkor dobjon egy üzit itt, vagy facen és akkor megdumáljuk, hogy hogy s miként legyen... Valamint olvasni, olvasni, olvasni és blogolni és hát... élni.


Mindenkinek sikerekben (könyvekben) gazdag új évet kívánok! :)


PS: Még a végére egyik kedvenc színésznőmtől idéznék nektek: 
"...és ne feledjétek, a változás mindig eljön. Szóval éljetek vele, és élvezzétek ki. Ígérem, szórakoztató lesz!"
Vélemények:

4 megjegyzés:

 1. Micsoda év!
  Hát, kérlek, nekem az mindenképpen megtiszteltetés, ha Te is belevágnál egy ilyen kis rovatba. De aztán várom a visszajelzéseket is! ;D
  Nagyon boldog, könyvekben gazdag új évet kívánok itt is! <3

  Xo,
  Becca

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen! <3 Sokat segítesz az biztos... :D Ha pedig sikerül, ne aggódj majd értesítelek! ;) xD Neked is <3
   xoxo ~Lexa

   Törlés