2015. december 22., kedd

Kylie Scott: Lick - Taktus (Stage Dive #1)

2

Szerző: Kylie Scott
Kiadó: Könyvmolyképző
Kiadás éve: 2015
Oldalszám: 384
Besorolás: new adult, romantikus, erotikus, zene
Sorozat: Stage Dive
Fordító: Császár László
ISBN: 9789632454603

Fülszöveg:

Az ébredést Las Vegasban nem éppen így képzelte 
Evelyn Thomas úgy tervezte, hogy hatalmas bulival ünnepeli a 21. születésnapját Las Vegasban. Őrült nagy bulival. De a legvadabb álmaiban sem jutott volna eszébe, hogy másnap reggel a fürdőszoba padlóján ébred, élete legdurvább másnaposságával, mellette egy kimondhatatlanul vonzó, félmeztelen, tetovált férfi, és az ujján gyűrű, amelyben akkora gyémánt van, hogy King Kong is elismerően csettintene. Bár emlékezne rá, hogyan jutott el ide!* * *

A könyvre egy Cover Reveal során figyeltem fel, elolvasván a fülszöveget pedig azonnal tudtam, hogy nekem ezt a könyvet mindenképpen olvasnom kell. És, hogy miért? Mert imádom a rocksztárokról szóló könyveket, de csak simán azokat a könyveket is, amiben a pasi játszik valamilyen hangszeren - gitáron, zongorán, dobon - tök mindegy csak valami hangszer legyen. Ó és persze a szuper szexi borító miatt is, de ezt majd később.  Viszont miután megvettem és szépen felraktam a polcomra, egy kicsit féltem a belekezdésétől. Ez igazából nem is olyan szokatlan nálam mivel én általában minden könyvet félve kezdek el, kivéve azt amit már olvastam. De amikor pár barátomat megkérdeztem, hogy olvasták e már, tetszett e, akkor nagyot csalódtam, mivel mind azt mondták, hogy ez nagyon rossz könyv, bele se kezdjek. Egy ideig tehát emiatt nem olvastam, de aztán fogtam magam és azt mondtam, hogyha már kifizettem akkor legalább kezdjem el olvasni, ha nem tetszik akkor majd legrosszabb esetben falhoz vágom és nem olvasom tovább. Hár mit ne mondjak, örülök, hogy nem hallgattam a barátaimra, bocsi Emese :D mert ez a könyv valami eszméletlenül jó volt.

A fülszöveg elég homályosan, ámbár elég jól fogalmazva van ahhoz, hogy egy ember figyelmét felkeltse a történetre. Adott nekünk egy lány Evelyn, aki egész eddigi életében a jó kislány szerepét alakította. Szót fogadott a szüleinek, sosem ivott alkoholt, nem lázadozott, mindig hazaért az esti takarodóra. Az egész életét eltervezte... Most azonban, hogy betöltötte a 21. életévét úgy gondolta, hogy egy hatalmas bulival ünnepli meg, méghozzá Las Vegas-ban. Viszont ember tervez, Isten véghezvisz, így hát szerintem nem nehéz elképzelni, hogy milyen nagy káosz lesz ezután a buli után Evelyn élete. Ha az még nem lenne elég, hogy nem emlékszik semmire abból az éjszakából, egy isteni testű ám igen goromba férfi mellett ébred fel, kezén egy óriási gyémánt gyűrűvel, ami egészen biztosan nem volt ott még egy nappal ezelőtt... Evelyn-nek tehát fel kell tennie magában azt a kérdést, hogy vajon mi is történhetett vele azon az éjszakán? És vajon a történtek az egész életét fogják mostantól befolyásolni?

Imádtam. Röviden és tömören. Habár meg voltak a történet maga hibái, de igazándiból engem teljesen elvarázsolt, és ez kellett most a lelkecskémnek. A cselekmény maga elég kiszámítható volt, DE nekem ez volt benne az ami igazán tetszett. Habár oldalról, oldalra tudtam, hogy mi fog most történni, igazából oldalról oldalra meg is tudott lepni engem Kylie egy-egy újabb csavarral, amin vagy sírtam vagy nevettem, vagy mindkettőt egyszerre csináltam. nem is tudom melyik a rosszabb...  Az egyetlen viszont amivel nem tudom Kylie-val kiegyezni az David. Az a pasi engem így, a teljes valójában csak irritálni tud, és akármennyire is próbálom megszeretni csakis Evvie miatt persze csak még jobban felidegesítem magam szóval inkább nem is próbálkozom vele. Ne kérdezzétek, hogy miért de én tényleg nem bírom a pasit. Egyik alkalommal tök édes meg minden és akkor engem is le tud venni a lábamról, de aztán, ha valami nem úgy történik ahogy ő akarja akkor egyből kivágja a hisztit, és bumm... Persze ilyenkor nem ő a hibás, dehogyis. Csak is Evvie tehet mindenről... Körülbelül olyan mint az egyik főhősnő akit utálok, de most nem jut eszembe a neve, de ő is kb. ezen a szinten van. Evelyn elfelejti azt az éjszakát amikor ő és David összeházasodtak, és ugye itt kezdődik el az egész könyv is. És ahelyett, hogy David megkérdezné, hogy jól van e, jó meg is teszi, a könyvben ez van, de akkor is... helyette dühbe gurul és Evelynt hibáztatja mindenért, meg ajtókat csapkod. Ebből áll az első fejezet röviden. Vagy... Az is hihetetlen számomra, hogy egyik percben el akar válni és egy másik csajjal dug, a másikban meg már legyilkol mindenkit aki csak hozzá mer szólni az ő "feleségéhez". Seggfej... 

Ezért most be is fejem David ócsárolását, mielőtt a fanok hozzám jönnek el, engem legyilkolni... Én nem szeretem, attól más még szeretheti én viszont kétlem, hogy a közeljövőben fogom őt valamikor egyáltalán kedvelni. Maradjunk annyiban, hogy most még a semleges zónában marad. 

Akit viszont nagyon szerettem, kettő is van az Mal volt. Annyira cuki és édes és szexi és vicces és ahhh... *-* "nyálcsorgatás ezer fokon" Belőle David helyett is volt elég, szóval emiatt nem panaszkodok tovább ő miatta. És habár egy icike-picike részem reménykedett abban, hogy netalán ő és Evvie fognak végül összejönni, de nem ringattam magam hiú reményekbe. hála istennek... Vigasztalásként szolgált viszont az is, hogy Mal-é lesz a következő könyv, ezért ott majd kiélhetem a vágyaimat, és drukkolhatok, hogy valami hozzá nagyon is illő, vicces ámbár tökös csajjal hozza össze a sors. Akit szintén nagyon szerettem az Evvie volt. Nagyon jó választás volt David mellé, mert legalább ő kordában tudja tartani valahogy a hisztis modorát. oké még mindig egy kicsit gonosz vagyok vele, megpróbálok visszavenni...  A legjobban az tetszett benne, hogy sosem adta fel, csak akkor amikor már ő is úgy gondolta, hogy nem érdemes tovább harcolni - ez esetben David-ért. Tudta, hogy azzal, hogy hazamegy és a takaró alatt sír, nem fog semmire menni, ezért hát összeszedte magát, visszament a munkájához és a barátaihoz és újra elkezdte az életét. És igen nehéz volt és fájdalmas, de ha egy pasi nem látja, hogy te sokkal, de sokkal több vagy annál, mint amit ő egyáltalán fel tud fogni, akkor nem érdemel meg. David sem érdemelte volna meg Evelyn-t, de sajnos a szerelem vak. és ez esetben teljes vakságról beszélünk, sajnos... 

Hát igen... A kisebb hibákat úgy értettem, hogy David a maga teljes és tündöklő valójában. És nem még az értékelés leírása után sem kedvelem jobban a pasit. De örüljön a nép, több marad neki ebből a csodálatos emberből.

És igen a sok lehúzás ellenére is, én drukkoltam az Evvie és David párosnak, főleg amiatt, hogy a könyv végére David kicsit összeszedte magát, és már nem akadt ki mindenen. Az ajánlásom tehát minden olyan molynak szól, aki egy kis kikapcsolódásra vágyik és egy olyan könyvre amiben egy kiszámítható történet, egy vagy szerethető vagy nem szerethető pasi, egy kedves és talpraesett lány valamint egy kis erotika és happy end van. 


Borító: 5/5* Így képzeltem el David-et, hogy valami jó is legyen abban a pasiban... :D
Történet: 5/4,5 Megy a kedvencek közé!
Kedvenc szereplő: Mal <3, Evvie
Kedvenc jelenet: Amikor Mal megcsókolja Evvie-t, csakhogy David-nek visszavágjon, és Evvie beleharap a nyelvébe. 
Negatívum: tralallaa... David... xD* * * 

Idézetek a könyvből: 

"– Hánytam is és bőgtem is már melletted. Biztos, hogy annyira tökéletes vagyok? – kérdeztem viccelődve. 
– Igen – válaszolta egyszerűen. – Pont olyannak szeretlek, amilyen vagy. Imádom, hogy azonnal kimondod, ami a fejedben van, bármilyen baromság legyen is az. Hogy nem próbálsz kijátszani, és nem próbálsz kihasználni. Egyszerűen csak… itt vagy mellettem. És szerintem gyönyörű vagy."

"Ujjaival keményen megragadta a 
csípőmet, az én ujjaim viszont a lepedőt markolták, próbálva támaszt találni, 
hogy erősebben hozzá nyomhassam magam. Tekintetében vad tűz lobbant, ajkai 
nedvesek, duzzadtak voltak. Most nem létezett más valóság, csak ő és én együtt. 
Minden egyéb akár meg is szűnhetett volna létezni. Megtaláltam azt, amiért úgy 
éreztem, megéri harcba szállni a világgal."

"– Nem gondoltam volna, hogy ennyit ittál! Úgy értem… azt persze tudtam, hogy nem vagy színjózan, de… basszus! Most komolyan? Arra sem emlékszel, hogy elmentünk a Venetianbe és gondoláztunk? 
– Gondoláztunk? 
– A rohadt életbe! Ööö… na és az megvan, hogy meghívtál hamburgerezni? Arra emlékszel? 
– Ne haragudj! 
– Na, várj csak egy percet! – mondta, és a szeme gyanakvóan szűkült össze. – Ugye most csak szívatsz?"

"Nem vagyok hajlandó rókázni egy ilyen pasi előtt. 
Megint. 
Mély lélegzetet vett, és az orrcimpái dühösen kitágultak. 
– Nem gondoltam volna, hogy ennyit ittál! Úgy értem… azt persze tudtam, hogy nem vagy színjózan, de… basszus! Most komolyan? Arra sem emlékszel, hogy elmentünk a Venetianbe és gondoláztunk? 
– Gondoláztunk? 
– A rohadt életbe! Ööö… na és az megvan, hogy meghívtál hamburgerezni? Arra emlékszel? 
– Ne haragudj!"

"És a szerelem nem mindig sima és egyértelmű. Lehet fájdalmas és mocskos is – mondta. – De ez nem azt jelenti, hogy ne ez lenne a legcsodálatosabb dolog, ami az emberrel történhet."

"Ha az ember lánya 21 éves, és nagy dolgokat akar még véghezvinni az életben, nem mehet feleségül vadidegenekhez Vegasban, még akkor sem, ha a szóban forgó vadidegen egy ennyire csodálatos pasi!"Vélemények:

2 megjegyzés:

 1. Na, látom kezet foghatunk akkor. Malt a népnek, most azonnal! Egyértelműen ő volt a legkirályabb / legérdekesebb szereplő a regényben. :D Mondjuk ennyire elvetemülten, mint te Davidet - én Jimmyt utáltam. Tőle pikk-pakk a plafonon voltam... David olyan so-so. "Evelynnek jó lesz" - gondoltam magamban, ugyanis engem néha az ő hozzáállása is kiborított. :D Amikor viszont a sarkára állt, azt szerettem.

  (Teljesen más téma: haláli a bannered a cicóval! :D)

  VálaszTörlés
 2. Én őt sem szeretem, de Davidet utálom :D Team Mal! <3 *-*
  Köszii <3 Én is szeretem :D
  xo,
  Lexa

  VálaszTörlés