2016. január 9., szombat

Nyereményjáték - Eredményhirdetés!

4

Sziasztok!
Először is szeretném megköszönni, hogy ilyen sokan jelentkeztetek, és tényleg nagyon sokan nem is vártam volna, hogy A marsi könyv ilyen sok embert fog vonzani, habár ennek lehet a film az oka, ami nekem is nagyon tetszett hamarosan bejegyzést várhattok róla! és én is erősen gondolkodom azon, hogy elolvassam e a könyvet. Azt hiszem, hogy ez a kérdés el lett döntve, szóval nem csak ti nyertetek ezzel a nyereményjátékkal, hanem én is. yay me! Valamint, több mint 200 feliratkozója lett a blognak, ami egyszerűen hihetetlen számomra, mivel még a nyereményjáték előtt is voltunk már 100 valamennyien, és hogy most ez is mennyi könyvmolyt hozott ide, az nekem csak egy valóra vált álom. Remélem az új olvasóink itt is maradnak! ;) De nem is húznám tovább a szót, jöjjönek a nyertesek...Andy Weir: A marsi című könyv nyertese: Fehér Judit - Pandalány! 
Valamint...
Marni Bates: Rocksztárt kaptam karácsonyra című könyv nyertese: Tóth Réka!

Nagyon, nagyon gratulálok mindkettőtöknek írtam emailt is már, kérlek írjátok meg ott a címeteket ahova a könyveket küldhetem! ;)
Aki nem nyert az pedig ne búsuljon, még sok nyereményjáték lesz. Vélemények:

4 megjegyzés:

 1. Szia.Gratulálok a 200 feliratkozódhoz.:D És még egyszer szeretném megköszönni a nyereményt :D tényleg. Alig várom,hogy elolvashassam :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! :)
   Köszönöm szépen, és gratulálok még egyszer! ;)
   xo,
   Lexa

   Törlés
 2. Nagyon szépen köszönöm,szuper,alig hiszem el!!
  Régóta ácsingóztam A marsi könyv után :)
  Írtam e-mailt.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Gratulálok még egyszer, remélem tetszeni fog! ;)

   Törlés