2016. január 18., hétfő

Túl szép - Dream Cast

0

1. Olivér - Matt Lanter

forrás

Matt 1983. április 1-én született Massillonban, 8 éves korában viszont Atlantába költöztek a családjával. Van egy lánytestvére Kara, aki egy általános iskolában tanítónő. 2001-ben érettségizett a Collins Hill High Schoolban és az University of Georgia-n diplomázott le sport business szakon, majd végül Los Angeles-be költözött, hogy valóra váltsa az álmát és a showbizniszben dolgozhasson.

Olyan sorozatokban szerepelt, mint például a heroes, a Shark, CSI: Crime Scene Investigation és Monk. 2009-ben csatlakozott a 90210 sorozathoz ahol 4 évadon keresztül alakította Liam Court-öt, közben pedig néhány filmszerepet is elvállalt. 2008-ban játszott a Disaster Movie-ban (Katasztrófafilm), 2010-ben a nagysikerű Alkonyat film paródiájában a Vampires Suck-ban (Vámpíros film) kapta meg Edward szerepét.


Jelenleg Los Angelesben él feleségével, Angela Stacy-vel akit 2013. június 14-én vett el. 
Néhány érdekesség Matt-ről: kedvenc sportjai közé tartozik a foci, a golf és a baseball. Egy kis ideig modellkedet, valamint szeret a szabadban lenni, például golfozni vagy csak egyszerűen pihenni. A Star Wars: The Clone Wars animációs filmben ő kölcsönözte Anakin Skywalker hangját.

forrás: itt

2. Dorina - Victoria Justice


forrás

Victoria 1993. február 19-én született a floridai Hollywoodban, az Amerikai Egyesült Államokban. Modellkedéssel kezdte elindítani a karrierjét még 8 éves korában, amikor is számos cégnek volt a gyermekarca. Olyan márkás termékeknek állt modellt, mint Ralph Lauren, a Gapp, vagy a Guess. 2005-ben jelentkezett és felvételt nyert a Los Angeles' Millikan Performing Arts Academy-be, ahol végül a tanulmányait folytatta. 

Az áttörést hozó szerepét a Zoey 101 című sorozatban kapta meg, ahol Lola Martinez szerepét öltötte magára 52 epizódon keresztül. 2006-ban szerepelt még az igen híres Everwood sorozatban, 2009-ben pedig több Nickelodeon-os műsorban feltűnt vendégszereplőként. 2010-ben indult el a saját sorozata, a V, mint Victoria ami összesen 4 évadot élt meg, miután a nézettség rohamosan lecsökkent ezért elkaszálták. Szintén 2010-ben kapta meg első főszerepét A fiú, aki vérfarkast kiáltottban, mint Jordan. 2012-ben a Zakkant Halloweenben, majd ugyanebben az évben a The First Time című filmben szerepelt még. 2014-ben egy új sorozattal az Eye Candy-vel tért vissza, amit az MTV vetített le, valamint 2015-ben egy könyvadaptációban, a Naomi and Ely's No Kiss List-tel szerepelt ahol a főszereplő lányt, Naomit alakította.

Pár érdekesség a színésznőről: imádja a cowboyokat és igazán jó barátságot ápol Dylan O'Brien-nel, és Colton Haynes-al.(akiket a Teen Wolf-ból ismerhetünk. Néhány ember a Vámpírnaplókból ismert Nina Dobrev-vel szokta összekeverni, mert mi tagadás, eléggé hasonlítanak. 

forrás: itt

3. Botond - Jake McDorman


forrás

Jake 1986. július 8-án született Dallasban, van egy húga és egy idősebb féltestére. Színészetet tanult a dallasi Young Actors Studio iskolában.

2004-ben kapta meg első nagy szerepét a Quintuplets című sorozatban, mint Parker Chase, valamint más híres sorozatokban kapott vendégszerepeket, például: CSI: Miami helyszínelők, vagy Doktor House. Az áttörést a 2007-ben induló Greek című TV sorozat hozta meg számára, ahol egy főszereplőt játszott. 2014-ben a Manhattan Love Story romantikus műsorában kapott szerepet, majd 2015-ben az Always Watching-ban, illetve A Marble Hornets Story-ban találkozhattok vele. Jelenleg a Limitless című sorozat főszereplője.
forrás: itt 


4. Viki - Johanna Braddy

forrás

Johanna 1987. augusztus 30-án született Atlantában, az amerikai Georgia államban. Van egy nála mindössze egy évvel fiatalabb öccse, Cole. 

2004-ben debütált a Rocksztárok című filmben, mint Olivia Harden. Innentől kezdve kisebb-nagyobb szerepekben láthattuk olyan sorozatokban, mint a Döglött akták és a Drake és Josh. 2008-ban és 2009-ben az élete leginkább filmszerepekből állt, láthattuk például a Whore-ban, a Danny Fricke-ben, az Átok 3. részében, valamint a Fame - Hírnév produkcióban is. 2009-ben még szerepet kapott a Greek - Szövetség című sorozatban, mint Jordan Reed, mely igazi hírnevet hozott számára. 2010-ben Emma Stone oldalán játszott a Könnyű nőcskében, ami után kisebb vendégszerepekben láthattuk a Terepen, a Miami helyszínelők és a Gyilkos elmék sorozatokban. Áttörését a 2015-ben induló Quantico hozta, melyben Shelby Wyatt-ként játssza az egyik főszereplőt.

forrás: itt
Vélemények:

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése