2016. március 22., kedd

Totally Should Have Book Tag (Book Tag #9)

2

Helló mindenkinek! :)
Mostanában mint láthattok/olvashattátok, csak értékeléseket hoztam, ezért gondoltam, hogy mivel régen is volt már, és egy kis változatosság sem ártana, hozok nektek erre a szép vasárnap délutánra egy book tag-et, amire még Zsebi a Maybe I'm a bookworm bloggerinája hívott ki, nem is olyan rég. Itt is köszönöm még egyszer neki a kihívást, és akkor szerintem, vágjunk is a közepébe!


PS: !Közérdekű közlemény!
Még év vége felé bevezettem egy új rovatot itt a blogon Pénteki (könyves) agymenés címmel, amiből végül is csak egyetlen egy bejegyzés került fel, mert abban az időben kicsit túl voltam terhelve, ezért erre nem igazán volt időm, amit tényleg sajnálok, de most orvosolok. Ugyanis boldogan jelentem be, hogy a rovat írása újra a teendőim listájának az élén szerepel, szóval a közeljövőben lehet tőlem ilyesfajta posztokat várni.


* * *

1. Bárcsak kapott volna folytatást!

Huhh, talán egy olyan könyv van most a fejemben, ami egy részes, és én tuti sorban állnék a folytatásért könyörögve, ha megírná az írónő. Ez pedig Kelly Oram: Cinder és Ella című regénye lenne. Annyira, de annyira szerettem ezt a könyvet, hogy kb. egy nap alatt ki is végeztem és egyfolytában vagy mosolyogtam, vagy pedig sírtam rajta, higgyétek el, kész hullámvasút volt. :D Ha nem is Brian és Ella életéről, de például Rob sztoriját nagyon szívesen olvasnám, enyhe célzás Kelly-nek és ha minden igaz, akkor lehetőségem is lesz rá, mivel az írónő tervezi, hogy egy ténylegesen saját könyvet adjon neki. :) *yeahh*

2. Bárcsak lenne egy spin-off sorozata!

Akik ismernek azok tudják, hogy egyik kedvenc sorozataim közé tartozik Jennifer L. Armentrout: Luxen szériája. Abból például bármikor elfogadnék egy spin-off sorozatot az arumokkal a főszerepben. 

3. Bárcsak több könyvet írna!

Hát... Kedvenc írókat persze azonnal sorolhatnám, mint pl. Jennifer L. Armentrout, Jessica Sorensen, Colleen Hoover, Becca Fitzpatrick, Rachel Vincent, J. R. Ward, Cassandra Clare, Ally Carter, Jeaniene Frost, Kelly Oram, Nalini Singh... De például Marni Bates és Sherry Gammon is vehetné a "fáradságot" írás terén, hogy újabb gyöngyszemekkel ajándékozhassanak meg minket.

4. Bárcsak ne vele jött volna össze!

Nem is jutott rögtön eszembe semmi, mert közben J. R. Ward: Az árnyékok című könyvén agyalok teljes erővel, amit nem rég olvastam ki. Ebbe a témába viszont, most nem mennék bele, mert akkor estig itt ülnétek, de arról biztosíthatlak benneteket, hogy jön majd belőle a bejegyzésben kicsit eldobom az amúgy is "visszafogott" stílusomat. :D 
Témára visszatérve Colleen Houck: Tigris sorozatának két főszereplője között nem igazán helyeseltem a kapcsolatot, ha fogalmazhatok így. Igazából a problem az volt, hogy szerelmi háromszög alakult ki főhőseink között és én mindkettő fiúkát annyira szerettem, hogy egyszerűen nem tudtam eldönteni, hogy melyik is lenne jobb Kelsey-nek, ezért inkább most mindkettőt utálom. :D Ren&Kelsey&Kishan

5. Bárcsak máshogy ért volna véget!

Gyerekek, ez az én napom! xD A nem rég, fentebb említett J. R. Ward: Az árnyékok című könyve pont ebbe a kategóriába illik nálam. Nem hiszem el még mindig, hogy így lett megírva, és reggel hat óta (akkor olvastam ki) átkozom, és küldöm melegebb éghajlatokra Ward-ot, mert egészen biztos vagyok benne, hogy magában tuti röhög most rajtam...


6. Bárcsak film készülne belőle!

Cassandra Clare: Pokoli szerkezetek sorozatából mindenképpen elfogadnék egy filmet, de ugyanígy vagy Rachel Vincent: Vérmacskás sorozatával, illetve Jennifer: Luxen sorozatával is. :)

7. Bárcsak sorozat készülne belőle!

Jöhetnek ide ugyanúgy az előzőnél felsoroltak, valamint hozzátenném még a Párválasztó-t, valamint Sherry Gammon: Port Fare trilógiáját is. 

8. Bárcsak egy szemszögből íródott volna!

Ide valószínűleg egy könyvet sem tudnék sorolni, mivel én általában imádom, ha egy könyvet nem csak vagy a pasi, vagy a csajszi szemszögéből ismerjük meg, hanem mindketten részt vesznek a történet elmesélésében, így két oldalról is megtudhatjuk a sztori mind két felét.

9. Bárcsak megváltoztatnák a borítóját!

A könyvek filmes/sorozatos borítójainak kiadásaival vagyok így, valahogy nekem azok sosem tetszettek. Pár példa:10. Bárcsak megtartották volna az eredeti borítókat!
11. Bárcsak ne is folytatódott volna!

Abbi Glines: A végzetem című könyve volt az első könyv, amiben ténylegesen nagyot csalódtam, mivel elég nagy elvárásaim voltak, mert az angol kiadásokat mindenki fényezte, meg minden kutyafüle, aztán amit én kaptam az minden volt csak jó nem. Még a rossz kategóriát is csak igen távolról súrolta...

12. Hívj ki valakit! 

Az kiválasztottaim Fanni a Life in the Books bloggerinája, illetve Lorelei a Maybe it is about the story írója! :) Sok sikert csajok, várom a ti bejegyzéseiteket is, valamint bárki nyugodtan elviheti a tag-et, használjátok egészséggel! Vélemények:

2 megjegyzés:

 1. Hmm
  A Végzét ereklyéit újra kiadják valami szuper új (bár én még nem láttam) borítóval
  Úgyhiszem ez megér pár percet :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, közben azt én is láttam. :) Az viszont tényleg nagyon szuperül néz ki *-*
   Linkelem: http://konyvmolykepzo.hu/products-page/konyv/cassandra-clare-a-vegzet-ereklyei-1-csontvaros-7305
   És még csak nem is a borító benne a legjobb, a gerincek még jobban fognak kinézni, ha majd egymás mellé rakjuk mind az ötöt. :)

   Törlés