2016. július 19., kedd

Book Tag a nyárhoz kapcsolódva (Book Tag #11)

2

Több, mint egy hónapja már, hogy Barby a Kitablar blog bloggerinája, kihívott erre a tagre, csak valahogy aztán ez elfelejtődött, mert nyaraltam, vagy csak szimplán nem volt kedvem megcsinálni. Azonban arra gondoltam, hogy ma ezt végre kitöltöm, még jócskán benne vagyunk a nyárban is + úgyis régen volt már book tag bejegyzés.
Barbynak köszönöm még egyszer a kihívást és akkor vágjunk is bele! :)
Barby kitöltését itt olvashatjátok!


 ***

1, Mutass egy nyárias borítójú könyvet!2, Válassz egy kitalált helyet, ami tökéletes célállomása lenne a tökéletes vakációdnak!

Olyan sok fantasy könyvet olvasok, most mégsem jut eszembe semmi konkrét hely. Aminek mindenképpen kéne lenni a kitalált helyen az valamilyen eldugott és csendes kis folyó, patak, tó, vízesés, ahol ha melegem van, akkor bármikor bemehetnék és megmártózhatnék. Valamint szép nagy kősziklák is lennének, ahova ki tudnék feküdni és napozás közben előkaphatnék valamilyen könyvet és olvashatnám. Ámbár Skócia csodás zöld mezőin és erdeiben is szívesen vernék tábort pár napra, mondjuk egy kis erdőszéli házikóban. 


3, Éppen a nyári vakációdra mész és a repülőgépen ülsz. Egy olyan regényt akarsz olvasni, ami egész úton kitart. Melyik könyvet vinnéd magaddal?

Vagy Diana Gabaldon Outlander-jét, vagy pedig valamelyik J. R. Ward könyvet. 


4, Nyári szomorúság gyötör - melyik vidám könyvvel csalnál mosolyt az arcodra? 

Rachel Hawkins Hex Hall című könyvének majdnem minden oldalán egy poén található, szóval igazat állítok akkor, amikor azt mondom, hogy szétröhögtem konkrétan a fejem, miközben olvastam. A sorozat többi részét sajnos még nem volt időm olvasni, de a nyár folyamán mindenképpen sort kerítek még rá valamikor. 

5, Éppen a tengerparton ülsz, teljesen egyedül. Melyik kitalált karakter lenne a bébid? Jamie, Jamie, Jamie, Jamie, Jamie, Jamie, Jamieee.... <3 Komolyra fordítva a szót; A fentebb említett Diana Gabaldon Outlander sorozatának főszereplő csávójába vagyok mostanában eléggé belezúgva. A sorozat második évadának nem rég lett vége, a könyvet pedig jelenleg is olvasom és nagyon ajánlom mindenkinek, mert eszméletlen jó!!! Jamie az ő skót akcentusával bármikor jöhet hozzám... :3

6, Fagyizás mellé kell egy fagyos, menő haver is! Melyik kitalált karakter lenne a legjobb barátod? 

Jeaniene Frost Cat és Bones sorozatában szereplő Cat-et, mindenképpen akarnám magamnak legjobb barátnak. Az a csaj egy igazi badass! Egyszerűen imádom a személyiségét, azt, hogy mindig visszabeszél mindenkinek és egy nála háromszor akkora férfit is képes seggbe rúgni. :D Nem hiába hát, hogy ő lett az én Bones-om egyetlen társa.


7, Oszd meg a nyári őrületet! Taggelj be pár embert!

Az én kihívottjaim pedig; Timi, Fancsali, Pandalány, AniTiger, Becca és Lorelei! Várom a kitöltéseiteket csajok, valamint a ugyanúgy, mint máskor, ez a tag szabadon rabolható mindenki számára. :)Vélemények:

2 megjegyzés:

 1. Szia!
  Jó kérdések, jó válaszok... Ha nem gond, ellopom! ;)
  Ölel: Bogi

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! :)
   Dehogyis, nyugodtan vidd, szabadon rabolható! ;)

   Puszi:
   Lexa

   Törlés