2016. augusztus 15., hétfő

Kat Austen: Love Child

4


Szerző: Kat Austen
Kiadó: 
Kiadás éve: 2016
Oldalszám: 110
Besorolás: romantikus, erotikus
Sorozat: -
Fordító: -
ISBN: -

Fülszöveg:

Abel Lockwood would do anything to become a father—including hiring a company that matches donor mothers with prospective fathers. Love Child caters to wealthy bachelors who’ve been unsuccessful in creating a family through traditional means. Despite Love Child being an unconventional route to take, the conception takes place exactly the way nature intended. 

Nearing forty and still single, Abel has accepted he won’t meet the right woman to marry and have a family with, so Love Child is his last hope for becoming a father. He’s gone through the files of the potential donors and handpicked one perfect candidate to create his baby with. 

The moment he comes face to face with Adeline Matthews, Abel knows she’s the one. But not just the one he’s hoping to make a baby with. She’s the one he’s hoping to create a family with.***

Magyar (bővített) értékelésem:

OMG!
Ez a könyv olyan k*baszottul jó volt, hogy ahh... *.*
Hölgyeim és Uraim;
Imádom ezt a könyvet! Egy Abel Lockwood-ra pedig szükségem van az életemben... most azonnal.

Az egész történetet két szóval tudnám csak jellemezni: freakin' adorable. Imádtam benne mindent. A szereplőket, a cselekményszálat valamint azt, hogy ahhoz képest, hogy milyen rövid volt, brühühü olyan sok érzelmet tudott az írónő kihozni belőle. Ugye az egész sztori arról szól, hogy van egy olyan alapítvány szerűség - a Love Child - ahol a nők úgymond örökbe adják a gyereküket, csak ők nem a szokványos orvosi módszerrel esnek teherbe, hanem a donor apákkal közvetlenül szexuális kapcsolatot létesítenek és úgy fogannak meg. 

Na már, amikor először olvastam, hogy mi hogyan is fog történni, akkor egy kicsit ezen elgondolkodtam, mert hát igen... Valószínűleg, ha nekem kellett volna ilyet csinálnom akkor nagyon zavarban lettem volna. Azért mégis; nem ismerem a pasit, akivel össze kell feküdnöm, tehát majdnem 100% biztos, hogy a szex rohadt kínos lesz, mert ha lesz egyáltalán valami érzés a paliban, akkor meg fogja kérdezni, hogy neked most jó?.. Pff... Inkább kihagynám, köszönöm szépen. :D De mégis. Így olvasva olyan könnyűnek és szórakoztatónak tűnt ilyet csinálni... 
Nem mintha kipróbálnám. Á, dehogy. Nem vagyok én olyan elvetemült. xD

Na, de akkor a szereplőkről:
Adeline egy nagyon szuper hősnő volt. A legjobban azt szerettem benne, hogy sosem rinyált, kemény volt, mint az acél, egyben azonban nagyon kedves, jószívű és segítőkész. A közös részek pedig... Egyszerűen imádtam őket, mert egyszerre voltak viccesek, érzelmesek és fullasztóak. Látható volt, hogy szikrázik közöttük a levegő minden alkalommal, amikor beszélgettek. Nem is kívánhattam volna jobb párt Abel-nek. 

Abel pedig... Hot, hot, hot. Tutira bekerült a háremembe. 
Az első fejezetekben próbálta azt a látszatot kelteni, mintha sosem törődne más emberekkel, de ez nem igaz! Annyira nem! Nagyon is törődik velük, főleg azokkal akiket a legjobban szeret a világon, ezért is az a legnagyobb álma, hogy egy saját családot alapítson és felnevelhessen egy gyereket. A másik ok, amiért annyira megszerettem! az első a jó kinézet és az alpha male stílus... Ugyanolyan nagy szíve van, mint Adeline-nek, akkor is, ha ő nem annyira szokta ezt közönség előtt mutogatni. (A lényeg, hogy mi tudjuk.) Olyan édesen, kedvesen és megértően viselkedett Adeline-nel és, amikor utána megtudjuk, hogy ő is szűz... Azon voltam, hogy ott helyben elsírom magam. de ez nem lett volna ajánlatos, mivel éppen a metrón utaztam hazafelé... Most mondjátok meg. Ha ez nem cuki, akkor mi az? Ez a két cukorfalat arra született, hogy egymásra találjanak! 

A nyálcsorgatás összesítése pedig:
Nagyon szerettem ezt a kis szösszenetet és én mondom nektek hölgy olvasóim, mindenkinek olvasnia kéne. De komolyan. Nagyon cuki, nagyon szexi és nagyon dögös. 
Olvassátok! 


Angol értékelésem: 

OMG! 
What the hell was that? 
And why I just find it now? 
Ladies and Gentlemen; 
I love this book! And I need an Abel Lockwood in my life like... right now.
The whole story was just freakin adorable. I love Adeline and how she care about other people. I love that she is a a farmer girl and she is not afraid to dirty her hand sometime. She is really kind and she has a really big heart.

Abel is a hot, hot, hot real alpha male and he is trying to look like he didn't care other people lives, but that's not true! So NOT true! He is care about people and that's why is he want a baby. To become an even better person (and father) and foster a child of him own. And that's why I love him so so much! He has a big heart too, even if he doesn't show it at the first time. He was so cute with Adeline and when we found out that he is a virgin too... I was about to cry. I mean, how cute is this? *love sighs* They are meant to be together! <3


Summarizing what I just said:
I've love this book really much and I'm telling you guys everyone should read this. So cute, and sexy, and hot and... ahh you get what I mean, right?
Just read it! <3
Borító: 5/5* Imádom, szerelem volt első látásra! 
Történet: 5/5* Csak ismételni tudom magam...
Kedvenc szereplő: Abel, Adeline
Kedvenc jelenet: Nem tudok választani, mert mindent nagyon szerettem.
Negatívum: Túl gyorsan vége lett. :(
Vélemények:

4 megjegyzés:

 1. Nekem sajnos még nem volt szerencsém a könyvhöz, de a borító már most szerelem!

  Az értékelés alapján a tartalom is fenomenális lehet. Mindig is szerettem a nyálas boldogság löketeket:D Bár gondolom még magyarul nem jelent meg.

  Ölel Crystal

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A borító is és a történet is egyaránt fenomenális! :D Ha szereted az instalove sztorikat, akkor neked ez biztosan tetszeni fog. xD (Amúgy vicces, mert az én guilty pleasure-öm is a "nyálas boldogság löketek" alias instalove sztorik. Nagyon szeretem őket! :DD)
   Magyarul sajnos nem jelent meg és kétlem, hogy a közeljövőben meg fog egyáltalán, de ha olvasol angolul akkor nagyon-nagyon ajánlom, mivel hiper szuper jó könyv és a nyelvezete sem nehéz. :)
   ps: Honnan találtál rá, amúgy a blogomra? :)
   Kiss,
   Lexa

   Törlés
  2. A fene nagy angol tudásom egy pizza rendeléshez sem lenne elég. Így én reménykedem a hazai kiadásban :c

   Igazából valami blogos csoportban olvastam, hogy mindenkinek hirtelen mennyire fontos lett az olvasói visszajelzés. Ezért szépen végig nyálaztam a blogokat, bár sajnos ami nem tetszett... ahhoz végül nem volt szívem kommentet írni. Vagy jót vagy semmit. :D

   Törlés
  3. Reménykedni szabad, én is szorítok, hogy legyen magyar kiadás, mert az írónő ultra cuki, egyik nagyon kedves ismerősöm és szerintem megérdemelné, hogy minél több helyen adassák ki a könyvét. :)

   Jaj, ezzel én is ugyanígy vagyok. :D Ami nem tetszett azt nem is bírtam végigolvasni. :P (Tudom szörnyű ember vagyok.) Ha tetszik a stílusom akkor esetleg a könyvemet is megkukkanthatod, amit wattpadon írok. Itt egy link: https://www.wattpad.com/266744037-when-the-curse-find-you-prol%C3%B3gus

   Te esetleg vezetsz valami blogot? :)

   Törlés