2017. december 18., hétfő

Book A Sloth Club Unboxing - Téli romantika doboz

0

!Figyelem!
A bejegyzés spoilert tartalmaz!

A dobozt még egyszer szeretném megköszönni a
Book A Sloth Club csapatának!Ha ti is szeretnétek egy szuper Book A Sloth doboz tulajdonosai lenni látogassatok el az ITT található oldalra és tudjatok meg még többet Magyarország első számú könyves dobozának készítőiről. Nagyon vártam már az érkező Book A Sloth dobozomat, ugyanis mindig is szerettem volna megkaparintani egyet a külföldön már régóta híressé vált csomagokból. Izgatott voltam, plusz, ha mondhatom így az elvárásaim is elég magasok voltak, de megsúgom: végül egyáltalán nem kellett csalódnom.
A dobozt pont a legjobb pillanatban: egy nagyon fárasztó és felettébb depressziós hét után kaptam végre kézhez, majd mikor volt egy szabad percem csak magamban, végül leültem és nekiestem a kibontásának.

Mikor leszedtem a bubi fóliát, (fő a biztonság, úgyhogy egy jó pont a Book a Sloth-osoknak!) egy karácsonyba csomagolt lajhárral találtam szembe magam, ami 1, irtó cuki, 2, ha eddig nem voltam karácsonyi hangulatban, ez most már tényleg megtette a hatását, úgyhogy köszönöm. Maga az egész doboz külseje nagyon letisztult, egyszerű, öröm ránézni a boltokban már folyamatosan látható csicsás izébizékkel szemben, amik már néha felforgatják a gyomromat...

Miután nagy nehezen sikerült kinyitnom a dobozt, (persze a rossz oldalán, mivel csak később jöttem rá, hogy lehet egyszerűbben mentek volna a dolgok, ha nem az oldalát próbáltam volna meg letépni, hanem mondjuk az elejét kezdem el bontogatni... :D) elsőnek egy piros kártyát pillantottam meg, amin egy szép idézet volt angolul, illetve magyarul, valamint a kártya hátoldalán egy listát azokkal a dolgokkal, amik a csomagban szerepelni fognak. Na most itt egy jó tanácsom következik azoknak, akik nem akarnak hülyék lenni és lelőni a doboz tartalmát maguk előtt: NE fordítsátok meg a kártyát, ugyanis én voltam olyan hülye, hogy megtettem és csak akkor vettem észre, hogy éppen mit olvasok, amikor már a lap végére értem, úgyhogy, ha ilyen kíváncsiak vagytok, mint én, akkor inkább a legjobb döntés lesz, ha magát a kártyát félreteszitek és csak utána olvassátok el. xD

A csomagolópapír és a kártya félretétele után először két kicsi dolgot pillantottam meg. Egy kis herceges valamit, plusz egy fehér kocka csokit, amiről később ügyesen kiderítettem, hogy ja, az amúgy egy forró csoki mártogató. Az utóbbinak nagyon örülök, ugyanis imádok forró csokit inni az év bármelyik időszakában, télen meg főleg. A kis herceges valamivel viszont még mindig hadilábon állok, őszintén fogalmam sincs mi lehet ez, de lényeg a lényeg, maga a minta a tetszik, úgyhogy valamit biztosan fogok vele, majd kezdeni. 

Következő áldozatom két csodaszép könyvjelző, valamint egy ultramenő karácsonyi zokni volt, aminek annyira örültem, hogy kis híján ott a nappali közepén kezdtem el sikongatni, mint egy tinilány, aki meglátta Justin Biebert az utcán. Egyszerűen imádom a téli zoknikat, legyen az normális, térdig érő, vagy éppen bundás mamusz szerű. Ha téli, mintás és meleg, akkor nekem jöhet! 
A könyvjelzők szintén nagyon tetszettek í fa könyvjelzőt készítő oldalt ismerem is és már elég régóta rendelni szerettem volna tőlük valamit, úgyhogy ez most kapóra jött. A másik pedig egy egyszerű sima, téli hátterű könyvjelző, amit ha jól láttam egy lány csinált, akinek amúgy irtó jó cuccokat készít, érdemes csekkolni az instagram oldalát. 

Ezután jött a vászonszatyor, amiben a könyvek, a képeslapok, illetve egy nagyon finom illatú gyertya bújt még meg. A vászonszatyor színe világos zöld, ami az én szememnek kissé vakító volt, de apum nagyon örült, amikor meglátta, ugyanis hatalmas Fradi rajongó. A Book A Sloth-os lajhár persze erről sem maradhatott le, és meg kell mondjam sokat dobott a hangulatán, ez az egyik ok, amiért használni is fogom.

Mikor befejeztem a szatyor csodálását, két könyvet húztam ki a zsákból. 
Az egyik Róbert Katalin nem rég megjelent regénye a Szelídíts meg! volt, a másik pedig Catherine Rider-től a Csók New York-ban volt, ami szintén mostanság jelent meg a Menő Könyvek gondozásában. Róbert Katalin Szelídíts meg! című könyvéről már sokat hallottam, ugyanis több ismerősömnek is volt már szerencséje elolvasni és eddig mind azt mondták, hogy nagyon jó volt. Maga a doboz tartalma is értelmet nyert számomra, amikor ránéztem a borítóra, valamint utánanéztem a történetnek is egy kicsit, így megtudtam, hogy a Szelídíts meg! A kis herceg feldolgozására épül. (így értelmet nyert A kis herceges izébizé.) Nagyon várom, hogy én magam is nekikezdhessek, de azt mondom, ha nem is tetszik már a borítóért érdemes lesz megtartanom a könyvet, ugyanis gyönyörű szép. 

Catherine Rider regényéről sajnos ennél is kevesebbet tudok, összesen csak annyit, amennyi a borítón látható, valamint a hátoldalán olvashatunk. Így számomra csak az jött le, hogy a doboz témáját tekintve biztosan romantikus és biztosan karácsonykor játszódik a történet. :D A többit majd olvasás közben kiokoskodom, de már így előreláthatólag is szurkolok, hogy szeressem, ugyanis eddig még sosem kellett csalódnom a Menő Könyvek felhozatalában. 

Az illatos gyertya, amin a Kiss me in New York felirat látható, egyszerűen teli találat volt nálam, ugyanis imádom az illatos gyertyákat, habár ennek még nem tudtam teljesen meghatározni, hogy mire hasonlíthat, de már dolgozom rajta. Piromán énemet így karácsony estéjén is ki fogom tudni élni a családtagjaim nagy ellenkezéseinek közepette is. 

Összességében: tetszett a doboz, szerintem jobban is, mint számítottam rá. Az biztos, hogy nálam jó első benyomást tettek, így a közeljövőben is érdeklődve fogom nézni, hogy milyen irányba szeretnének fejlődni. :)

Még pár kép magáról a dobozról és csodás tartalmáról:Vélemények:

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése